teisipäev, 21. detsember 2021

Sumeri kirjad räägivad, mismoodi inimene klooniti valmis

Sumeri kirjad ütlevad: „Lõpuks tegime ta valmis, saime mis tahtsime kuid selle käigus me omandasime oskused teha ükskõik mida sh inimese ja looma hübriide,“ räägib Laigna.

Ajaloofilosoof Einar Laigna on rääkinud aastaid kõigele muule, ka kultuuride tekkimisest ning ümberlükanud sh Darwinistliku evolutsiooniteooria selles osas, mis puudutab füüsilist inimese arengut; Laigna sõnutsi tuleb rääkida hoopis hingelisest evolutsioonist mis on hoopis midagi muud kui darwinistlik käsitlus – kõigele muule, nagu kirjutab ka raamat Surmakultuuri arhitektid, on darwinistlik käsitlus pannud aluse eugeenilisele rassiteooriale, mida ei praktiseeritud vaid Saksmaal, vaid terves lääneühiskonnas.

2010a. Laigna loengus mille teemaks on kulturism sh põgusalt ka eelajaloolise inimese nö tekkimisest:

„Me peame leppime sellega, Inimkultuurid ilmuvad ootamatult ja valmiskujul. Need kes väidavad et kultuurid on kosmilist päritolu, siia ülevalt poolt nö sisse istutatud, on saanud ka oma väidetele kinnitust: ajalooliste mälestusmärkide, kultuurrahvaste suuliste ja kirjalike mälestuste ja ka selle alusel et tänapäeva inimene „homo sapiens“, ilmub valmiskujul. Primaadi ja tänapäeva inimese vahel pole leitud ühtegi tõsiseltvõetavat seost, küll aga leiab kinnitust tõsiasi, et arhalised rahvad on kosmilist päritolu.

Vanad ürikud räägivad sellest, et „need kes sealt tulid“, kloonisid omale Maal tööjõudu: inimene on kokku pandud „nendest kes tulid“ ja keda nimetati jumalateks; kõrgelt arenenud tsivilisatsioon, mis tundis laitmatult kloonimise tehnikat.

Sumeri kirjad räägivad sellest, mismoodi inimest klooniti, et kuidas manipuleeriti tuleminiga niikaua kui lõpuks saadi vajalik tulemus: küsimus oli et kui palju anda vaimseid võimeid, kui palju füüsilisi võimeid, kui palju keskmist vanust – see kõik oli geneetiliste manipulatsioonidega tehtav.

Sumeri kirjad ütlevad: „Lõpuks tegime ta valmis, saime mis tahtsime kuid selle käigus me omandasime oskused teha ükskõik mida sh inimese ja looma hübriide.“ Peale II ilmasõda liikus maailmas erikeelset kirjandust sellest, milliseid kloone on juba tehtud; sõjakatsetuste käigus.“

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar