kolmapäev, 1. detsember 2021

Kas Hitler oli kurikuulsa (juudi)suguvõsa Rotchild'i järeltulija ja plaani teostaja?

Väidetav Rotchild

1940a. kirjutab H. Koehler oma raamatus „Inside the Gestapo: Hitler's Shadow over the World“ järgmist M. A. Schicklgruber'i (1795 – 1847) ehk Adolf Hitleri vanaema kohta järgmist:

„Väike teenijatüdruk tuli ja Viini ja temast sai koduteenija Rotchild'ide mõisas ning Hitleri teadmata vanaisa tuleks ilmselt otsida mõisa seinte vahelt“

Üks rikkamaid aškenazi juutide perekondi on Rotchild'id, kes on läbi aegade vahendeid valimata hoidnud oma juhtpositsiooni. Rotchild'id põlvnevad kasaaridest, kes võtsid omaks judaismi 740a.. Briti Peaminister W. Churchill kes oli sünnipärane aškenazi juut, kirjutab 1920a. Sunday Heraldis: „Illuminaatide liidri Weishaupti aegadest kuni K. Marx ja Trotskini on see ülemaailmne vandenõu vaikselt kasvanud. Ja nüüd on see Euroopa ja Ameerika allilmast pärit erakordsete isiksuste klikk võtnud Venemaa inimesed oma haardesse ja saanud selle tohutu impeeriumi valitsejaks.“

Ajaloofilosoof Einar Laigna on kõnelnud, et Stalin oli ja on siiani vene õigeusklike seas kergelt armastatud seepärast: „Et Stalin hävitas juut Trotski-Lenini partei“. On tõestatud et Lenin oli Saksa Keisririigi agent, kuid vähe räägitakse sellest, et Rotchild'id rahastasid Saksamaad kui ka väiksemas osas Inglismaad. Tooks siin mitte teemasse puutuva paralleeli: ärimees U. Sõõrumaa on ju aastaid rahastanud Eesti erinevaid erakondi (va EKREt); kas vaid lahkusest?

Antud teooriat Hitleri päritolu kohta toetab ka W. C. Langer oma raamatus „The mind of Adolf Hitler“ kes kirjutab:

„Hitleri isa Alois Hitler oli Maria Schicklgruber'i vallaslaps. Maria elas rasedaks elamise ajal Viinis ning see oli aeg mil ta palgati teenijaks Viinis, Rotchild'ide kodus. Niipea kui perekond avastas ta raseduse, saadeti ta koju tagasi, peale mida sündis Hitleri isa. Pealtnäha tundub et Adolf Hitler polnud Rotchild kuid kui vaadata seda millist kasu lõikasid II maailmasõjast Rotchild'id nii finantsiliselt kui ka poliitiliselt, siis ei tundu Hitleri side Rotchild'idega enam nii äärmuslik kui alguses.“

Einar Laigna rääkis 2013a. aastal saates Hallo kosmos järgmist:

„Viimasel 70 aastal on ilmunud raamatud, dokumenteeritud ning piltidega, kus selgub et 1945a. märtsis olid sakslastel transporditavad aatompommid valmis. Samuti oli selleks ajaks valminud 3 lennukit: mudel messersmith 265, mis oli kõikki teisi pommituslennukeid ületav, kuni 15 tuhande tegevusraadiusega, edasi-tagasi lendavad. Kolm lennukit ja kolm pommi oli valmis, kuid Hitler keelas nende kasutamise sõjavõitmiseks; miks? ei tea!
Sõjalised vahendid anti sõja lõpul ameeriklastele ning need heideti Jaapani linnadele: Hiroshima ja Nagasaki.

On veel üks raamat "A.Hitler - Iisreali riigi rajaja" mis räägib samuti üksikasjaliselt sellest kuidas Hitler elas rahulikult elulõpuni Argentiinas; kasvatades veel oma lapsed suureks.

Samuti on Laigna rääkinud et „antisemitism“ kui selline, esineb juba Vana Testamendi ühes raamatus. „Pole midagi uut siin päikese all“, nagu ütleb üks teine antud teoses esinev salm. Samuti tegeleb Vana Testamendi kohaselt prohvet Mooses 40-aastase kõrberännaku ajal ei millegi muu kui rahva välja vahetamisega – ümberlõikamine polegi midagi muud; ümberlõikamist nt kristlased oma laste peal ei teosta.

Hitleri kaheköiteline teos „Main Kampf“, mille originaali levitamine on paljudes riikides keelatud, mainivat väga vähe juute ja sisuliselt ei kutsu üles juute hävitama.

On märkimisväärne et samal ajal kui Hitleri nägemus saksa mehest oli, et sakslane on pikka kasvu, sportlik ning blond – oli Hitler ise oma füüsilisuse poolest: lühike, brünett, pruunide silmade ja kammis tukka viltu vasakule, samal ajal kui me olema harjunud nägema Hitlernoori, kammitud juuksetukk paremale poole. Sümboolika!

Tänapäeval kritiseeritakse Hitleri Saksmaad selle eest, et need rõhusivat vähemuste õiguseid ja vaat et korraldasid massimõrva. Aga miks te ei kritiseeri, et massimõrva aluseks oli „eutanaasiaprogramm“ – see sama mida tänapäeva liberaalid kiidavad kui „humaanne surm“ ja seda veel propageerivad. Või abort: seadustati esimesena Nõukogude Liidus ajal, mil niite tõmbas juut Trotski – Stalin isegi keelas vahepeal abordi; kuid see seadustati uuesti 1955a. Kellele on see kasulik olnud?

Tüüpiline hitlernoor



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar