kolmapäev, 8. veebruar 2023

Ei saa alluda sotside nõudmistele

Need on erakonnad mis suunavad eesti rahva väljasuremise teele, need on erakonnad mis on lubanud kehtestada tsensuuri, laiendada perekonna mõistet ja seadustada abinõu mis pani aluse holokaustile ehk eutanaasia. Ütleme, et meie suud te ei sulge. Ütleme, et kirik ongi poliitiline organisatsioon ning EV põhiseadus ei keela kirikutel tegeleda poliitikaga.

Siseminister Läänemets tuli lagedale põhiseaduse vastase väitega, mille kohaselt tuleb poliitilist sfääri mõjutada soovivate kirikute tegevus sundlõpetada. Väide annab tunnistust Läänemetsa selgest diktatuuriihalusest ning sellele peaksid reageerima kõik Eesti kirikud ja usuühendused.

Ega mul polegi enda poolt midagi erilist lisada sellele, mida räägiti portaalis "Objektiiv". https://objektiiv.ee/fookuses-objektiivi-laimamise-tagajargedest-ja-lauri-laanemetsa-diktatuuriihalusest/

Ma olen ajast mil poliitikat jälgima hakkasin, alati olnud antisotsialist. Mulle on vastumeelne riigi sekkumine majandusse ja inimeste privaatsesse ellu. Aastate jooksul on selginenud arusaam, et sotsialism on kiriku vaenlane ja seda sajandist sajandisse. Kuna kirik pole midagi ise välja mõelnud, vaid ainult formuleerinud loomuseadusliku õpetuse, peab iga tervemõistuslik inimene kes ei pea end kristlaseks - ütlema et ta ei saa valida Reformierakonda, SDE ja Eesti200.

Need on erakonnad mis suunavad eesti rahva väljasuremise teele, need on erakonnad mis on lubanud kehtestada tsensuuri, laiendada perekonna mõistet ja seadustada abinõu mis pani aluse holokaustile ehk eutanaasia.

Ütleme, et meie suud te ei sulge. Ütleme, et kirik ongi poliitiline organisatsioon ning EV põhiseadus ei keela kirikutel tegeleda poliitikaga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar