kolmapäev, 4. oktoober 2023

Inimene ei pärine ahvist


Tuleb tõdeda et enam on tõendeid sellest et Inimene on kosmilist päritolu, kui see, et ta on arenenud ahvilaadsest olendist. Ja see pole Piibli mõnitamine kui viidata selle tegelikule sõnumile, tundub et elame ajal mil peame kõik kaardid avama.

Tänapäeval kehtib üldlevinud arusaam et inimese eellane oli ahvilaadne olevus. Ma ei tea kuidas tänane kooliprogramm teemat käsitleb, ent 15. aasta eest oli ametlik teadmine et neandertallane pole homo sapiensi eellane, spekulatsioon osutus valeks. Paraku on tänane ühiskond kapseldunud muude asjadega tegelema, et see ei vaevugi oma pead murdmast asjaolule et Darwini evolutsiooniteooria ongi vaid teooria. Ja vähe sellest. See on aja piku lastud erinevate leidude tõttu sõelapõhjaks.

Ametlik ajalugu räägib meile sellest kuidas inglise teadlased töötlesid 19. sajandi lõpuaastatel koera konte ja teesklesid nende leidmist lubjakivikihtidest. Kuna tollal oli Darwini teooria populaarne, siis esitati akadeemikutele seda tõendusmaterjalina homo sapiensi ja primaadi vahelisest lülist. Aastakümneid hiljem avati uurimustöö sh teadlaste kirjutised kus nad võtsid omaks pettuse. Sarnane pettus võiks täna kõlada nõnda, et homoseksuaalsuse geen on leitud – justkui oleks homoseksualism geneetiline omadus millel on õigus olla tunnustatud inimväärikusena, kuid seda geeni pole ning pole ka leitud ühtegi usutavat tõendit puudu olevast lülist tänase inimese ja ürgse inimese vahel.

Ehk on mõnigi mõelnud et ta satub ajalugu vaatama justkui poole pealt, nagu film mille alguse on ta maha maganud. Mida tähendab et sumerite kultuur tekkis? Kõik vanad kultuurid ilmutavad end meile juba valmis kujul. Ajaloolised mälestusmärgid, kultuurrahvaste kirjalikud ja suulised pärimused räägivad et inimene on kosmilist päritolu. Sumeri kirjad räägivad et annunakid ehk tõlkes „taevast tulnud“, kloonisid omale tööjõudu, manipuleerisid tulemiga ja vaidlesid inimesele antavate võimete ning keskmise vanuse üle. Minu isiklik väide on see et erinevad rassid on erinevate kloonimiste tulemus. Ei, see pole rassistlik, rassistlik on hoopis Darwini teooria mis andis eugeenikutele õigustuse öelda, et tugevam jääb ellu.

Tegelikult on Inimese kloonimine kogu aeg loetav olnud. Millest Piibli esimene peatükk räägib kui mitte Inimese valmis tegemisest? Me peame mõistma et esiteks ei osanud tolle aja inimesed kasutada samu väljendeid mis meie täna ja teiseks, raamatu kokkupanemisel esimestel sajanditel jättis Kirik olulised asjad enda teada. Täna meeldib meile Kirikut nahutada selle eest et too varjas tõendeid – aga samas tuleb tõdeda, et täna on Piibel ainuke dokument mis annab meile edasi tõe Inimeseks olemisest.

Samas saab mõistet „ahv“ kasutada meie aja inimeste kohta: ahvimise komme on meile loomuomane, me opereerime samade asjade ning ideedega sajandist-sajandisse, sest midagi tõeliselt uut luua on inimesel võimatu. Mis oli kommunism? See oli Kristluse plagiaat nõnda oli ka Darwini teooria plagiaat ürgmehe elukorraldusest. Euroopalikud väärtused on kantud kristlikust ideest, mille vasakpoolsed enestele sobivaks kohaldanud on.

Tuleb tõdeda et enam on tõendeid sellest et Inimene on kosmilist päritolu, kui see, et ta on arenenud ahvilaadsest olendist. Kõik vanad tsivilisatsioonid vihjavad sellele, et nad on seotud Maaväliste külalistega. Ja see pole Piibli või Jumala (suuretähega) mõnitamine kui viidata nende tegelikule sõnumile. Tundub et elame ajal mil peame kõik kaardid avama.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar