reede, 19. juuni 2020

GLOBALISEERUMINE EHITAB MASSIÜHISKONDA




Juhtmõte: Globaliseerumine röövib inimeselt isikliku vastutuse, rahvusidentiteedi ja peremehe tunde ning teeb ta kontrollühiskonna käpikuks. 

„Globalism on marksism üleilmsel tasandil. Selle lubadused on sama utoopilised ja argumentatsioon, kuidas helge tulevikuni jõuda, on täpselt samad. (Väga targad inimesed hakkavad ühiskonda juhtima väga õiglaselt.) Sellega käib kaasas samasugune deemonlik võimujanu ja kui kord võim on käes ning saabub kaos, siis avaldub julm hoolimatus inimkonna kannatuste suhtes.
Globalismi (nagu selle kurja ema marksismigi) sisuks on ainult rikkuse ja ressursside koondamine valitud indiviididest koosneva pisikese grupi inimeste kätte. Sellel ei ole mitte midagi tegemist inimhulkade heaoluga. Marksistid põhjendavad ja õigustavad revolutsiooni vajadust alati oma isetu armastusega masside vastu. Alati. Alati. Alati.
Globalistid on marksistid ja sarnaselt raamivad nad oma hukutavad ning reetlikud teod väidetava õiglusepüüuga. Nende tõelised eesmärgid aga on selgelt näha kui me vaatame, kuhu need meid tänaseks on toonud. Jõukust eesmärgiks seades on maailm täna rahvusvahelistele panganduskartellidele lootusetult võlgu. Seades eesmärgiks rahu, on maailm täna hulga kaootilisem, ebastabiilsem ja reetlikum kui kunagi varem. Kuulutades võrdsust on rikkus kuhjatud super-ultra-eliidi kätte ja see kuhi on nii suur, et tavainimese mõistus seda ei haara. Sallivuse loosungi all hävitatakse Lääne kultuuri,“ nõnda kirjutas Lõuna Babtistide Konvendi abipastor Gary Fox. https://objektiiv.ee/globalism-on-marksism/
Globaliseerumise ülesandeks on luua massiühiskond, kus tootmine oleks suurettevõtete kätes ja seda seinast-seina valdkondades, kus kehtib üks ideoloogiline baaskonsensus – (tänapäeval) liberaaldemokraatia - mida jaatab popkultuur ja seda propageeriv massimeedia, kus riigivõim on kaaperdanud isikliku vastutuse – dehumaniseerimine – mida on ühtsel massil kergem taluda, kus kehtib reegel „looduslik valik“ – nõrgad ja väiksema rahva arvuga tsivilisatsioonid hukkuvad – kollane maailm vs valge maailma, kus suurimaks kannatajaks on tõde ja mille peamine eesmärk on ehitada täiuslik kontrollühiskond.
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar