pühapäev, 14. juuni 2020

USAs ASET LEIDEV KULTUURISÕDA SÖÖB OMA LAPSI JA MÄNGIB TRUMBID KÄTTE DONALD TRUMPILE



USAs aset leidev kultuuriline revolutsioon, mis on oma aega oodanud ehk aastakümnedki, ei hooli milleski, isegi mitte nendest keda nad kaitsevad, kuulsad neegrid on Trumpi kaitseks välja astunud

Et Eesti peavoolumeedia refereerib USA vasakpoolse meedia kajastusi, on ka kajastused USAs toimuvast Eesti meediamaastikul väga ühekülgne. Maksumaksja palgal olev ERRi Washingtoni korrespondent Maria-Ann Rohemäe töö ei kannata kriitika. Erameedia rääkis Trumpist toetades vaid siis, kui kaua aega tagasi tehti sõjaline rünnak Süüriale või löödi üks tähtis araablane maha, siis ollakse Trumpi liitlane. Eesti meedia on Trumpist rääkides nii alla käinud, et isegi erootika ajakiri Maaja kajastab Trumpi neutraalselt; miks ma seda tean? Sest googeldades leiab. Ometi saab USAst toimuvast aimu ka mujalt kui Postimehest: Mart ja Martin Helme pühendasid raadiosaates 7. juunil USAle 27 minutit ja seegi kord 21 minutit.

USAs aset leidev kultuuriline revolutsioon, mis on oma aega oodanud ehk aastakümnedki, ei hooli milleski, isegi mitte nendest keda nad kaitsevad, kuulsad neegrid on Trumpi kaitseks välja astunud. Vasakpoolsete eesmärk on tekitada kaos ja kui neid ei peatata, siis välja minna isegi riigipöördeni, seda tõestab ka uudis ühe autonoomia väljakuulutamisest. Märatsemised toimuvad eelkõige demokraatide poolt juhitud linnades: enamus kodanikel puudub enesekaitseks relv ja politseigi kes allub linnajuhtidele, on võimetu või võimetuks käsutatud. Seepärast aitab vaid sõjaväeline sekkumine: mida on ka USA ajaloos varem juhtunud, siis kui 60-ndatel ei lasknud kohalikud neegerüliõpilasi ülikooli sisse.
14. juuni raadiosaade Räägime asjast
7. juuni raadiosaade Räägime asjast
13. juuni artikkel autonoomia väljakuulutamisest ühes linnas
12. juuni Markus Järvi kommentaar
11. juuni saade Fookus
10. juuni saade Fookus
5. juuni raadiosaade

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar