kolmapäev, 19. jaanuar 2022

Vikerkaarelipu sümboli tähendusest

Väga paljud tegelikult ei tea, et vikerkaarelipp sümboliseerib madalat kirge, mis kanaliseeritult annab rahvastele uut järelkasvu kuid päästes valla seksuaalhulluse nagu taotleb Revolutsioon, pärsib too madala kire avalikus tänavapildis liputamine, selle poliitiline-riiklik ekspluateerimine tulevaste, tervete põlvkondade järelkasvu. Sümbol ise on juba perversne vili ja säärasest viljast head puud ei kasva.

 

LGBT Ühing on ühes pealinna kaubanduskeskuses üles seadnud aktsiooni, mis juhib tähelepanu seksuaalvähemuste tagakiusamise vastu haridusasutustes. „Õpetajad räägivad tihti tunnivälisel ajal LGBT inimestest halvasti, nimetades neid pervertideks..“ on kirjas ühel hipstertüüpi taiesel.


Ma leian et haridusasutuse ülesanne on eelkõige noorte kasvatamine, andes neile objektiivne maailmapilt, kuid seksuaalharidus ei tohiks üldse kooliprogrammis esineda: see lükkab ebaküpse noore täiskasvanute maailma, nõnda et temaga on lihtne manipuleerida. Või kas arhailisel ajal kui noor ei puutunud kokku antud teemaga, sündis vähem lapsi? Pigem sünnib nüüd vähem lapsi.

Aastalt-aastasse on koolidesse sisse imbumas, kõigepealt tagasihoidlik homoideoloogia, siis juba minnakse agressiivsemaks ning jõutakse soovahetus propageerimiseni nagu nt, Kanadas.

LGBT Ühingu puhul on tegu puukorganisatsiooniga: alguses loodi ta MTÜ-na, kuid alates 2013. aastast on seda üha suuremate summadega riigieelarvest nuumatud; võltskodanikuühendus ja see pole Eestis ainuke.

 

Mis sümboliseerib vikerkaarelipp?

Inimese kehal on seitse energiakeskust: juurtšakra, sakraaltšakra, päikesepõimik, südametšakra, kurgutsakra, kolmas silm ja kroontšakra.

Vana Testamendi aegadest teame et juudi poisslapsed tuli lõigata ümber just kaheksandal päeval. Inimene kes arvab et ümberlõikus toimus pelgalt hügieeni tõttu, võiks küsida et miks just kaheksandal päeval?

 

Vaimulik-mediavist Einar Laigna selgitab avalikus loengus, et kaheksandaks päevaks on inimesel arenenud välja kolm esimest tšakrat ning ümberlõikamine suleb võimaluse et ülejäänud viis tšakrat avaneksid sh südametšakra ja kolmas silm. On märkimisväärne et leviidid ehk juudipreesterkonna poisslapsi ümber ei lõigata, küsigem miks?

Kuna vanasti kehtis maailmas patriarhaalne kord, siis võis naistel julgelt tšakrad avatud olla, neid nagunii võimu juurde ei lastud. Ja nüüd küsigem, kuidas on siis moslemite või kristlastega, neid ju ümber ei lõigata?


Vikerkaarelipu ülemine värv on punane, mis sümboliseerib elu edasiandmise atribuutikat ehk juurtšakrat, lipu alumine värv on violetne, mis sümboliseerib mõistust ehk kroontšakrat. Selle sümboolse žestiga on kõik üteldud: alla poolne vöökoht valitsegu mõistuse üle. Kui me näeme tänavapildis noori kes kannavad vikerkaarelipu värvides käekotti, siis tekib küsimus, kas too noor või selle vanemad teavad mis sümboolikat nende laps kannab? Olete ehk märganud mõnda punase juuksetutiga lesbilist?


Moslemi meeste puhul on selge: islam elab meie mõistes keskajas ning nagu keskaegne Euroopa, on meessugu oma parimas elujõus – katsuge te moslemile LGBT propagandat teha, aga õhtumaa inimene on mastaapse, sajandeid juurutatud ajupesu tulemusel hereetikuks muudetud. Muidugi ei tohi kunagi üldistada.

 

Aga siisiki paljud tegelikult ei tea, et vikerkaarelipp sümboliseerib madalat kirge, mis kanaliseeritult annab rahvastele uut järelkasvu kuid päästes valla seksuaalhulluse nagu taotleb Revolutsioon, pärsib too madala kire avalikus tänavapildis liputamine, selle poliitiline ekspluateerimine tulevaste, tervete põlvekondade sündi. Sümbol ise on juba perversne vili ja säärasest viljast head puud ei kasva

Lahendus? Pöörakem oma lipp õigetpidi!


Saadetud väljaandele Wõrumaa Teataja ja Õhtuleht



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar