teisipäev, 8. märts 2022

Globaalne eliit kontrollib juba praegu maailmarahvastiku sündimust

Foto: Google.ee

On selge et maailmarahvastiku kasvu pidurdamine on saanud globaalse eliidi ametlikuks poliitikaks: meetodid on rasestumisvastase kultuuri juurutamine, selle üleüldiseks tegemine, eesmärgiga hoida kontrolli all sündimust ning muidugi võidab sellest farmaatsia aga ka seksitööstus. Et moraalne aspekt on paljustki minetatud, jääb veel rahvuslik aspekt – see mis eestlaseid murelikeks peaks tegema.

Nõmme raadio tegi Ungari nädalalehes ilmunud artikli põhjal ülevaate 1974. aasta detsembris valminud USA riikliku julgeoleku nõukogu tarbeks ülisalajasest dokumendist: NSSM200 – mille salastatuse tühistas Valge maja 1990. aastal. Tegu on ametliku dokumendiga.

Memorandum räägib sellest kuidas muuta USA ülemvõim maailmas püsivaks ning kindlustada ameeriklastele juurdepääs maavaradele: pidurdades, soovitavalt vähendades vähemarenenud riikide elanikkonda, eelkõige 13 riigi oma kellel ameeriklaste meelest rahvast liiga palju on. Nende riikide rahvaarvu vähenemine planeeriti saavutada Rahvusvahelise Planeeritud Vanemlikkuse Liidu (IPPF) pereplaneerimise meetodite abil. Liidu filosoofia kohaselt tulenevad globaalsed hädad sellest, et vastutustundetutel, rumalatel, harimatutel ja vaestel lubatakse end taastoota – probleemi saab lahendada vaid sündimuse reguleerimisega ning alaalanenud sundsteriliseerimist ja eraldamist.

Liidu asutaja M. Sanger, kellest teeb ka ülevaate teos Surmakultuuri arhitektid, sai sündimuse kontrollijana nn tooni andja, kelle filosoofiast on läbi põimunud ka väidetavalt UNESCO filosoofia, mis toimib pealtnäha laste heaolu, mitte nende hävitamise huvides.

Dokumendi doktriin seisnes selles et kolmandate riikide rahvaarvu kahanemine on võimalik vaid siis kui rakendatakse IPPFi meetodeid. USA valitsuse eesmärk olla juhtida tähelepanu sündimuse ja vaesuse seostele, tehes seda ettevaatlikult sest muidu paljastub dokumendi iseloom, milleks on majandusliku ja rassilise imperialismiga.

Sõltumatu statistika lehekülg Worldometers.com kajastab järgmist: 1804. aastal oli Maa rahvaarv 1 miljard, kulus 126 aastat kui aastal 1930 oli Maa rahvaarv 2 miljardit, siis kulus 30 aastat kui Maa rahvaarv oli 3 miljardit ning 14 aastat kui aastaks 1974 oli Maa rahvaarv 4 miljardit inimest. Lõpuks kulus 13 aastat kui Maa rahvaarv oli 5 miljardit ning 12 aastat kui sajandi lõpuks oli Maa rahvaarv 6 miljardit.

Aga siis hakkab rahvaarv pidurduma: kulub 12 aastat kui aastaks 2011 märts võib Maal loendada 7 miljardit inimest ning sama statistkat tegev lehekülg analüüsib et kulub taas 12 aastat kui 2023a. on Maa rahvaarv 8 miljardit – kuid siis näitab analüüs, et järgmine ehk 9 miljard täitub alles 14 aasta pärast, aastal 2037 ning 10 miljardi piir täitub 20 aastat hiljem ehk aastal 2057.

Raadiosaade

https://www.nommeraadio.ee/wimpy/mambots/wimpy/vimpel3.php?cat=Suur%20Kabaree%20-%20Varia&file=041.mp3&fbclid=IwAR38og2JBPCE0fRktmFBkWKyCQ1Bt9MBm6HbiZ9oQv6H_H3ErP0y73j6e70

Statistikaleht

https://www.worldometers.info/world-population/

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar