laupäev, 28. jaanuar 2023

Asjad mida kirjutan raamatus, toimuvad meie ümber

See mida Reformierakond teeb on labane ja nilbe ning inimesed kes oma hääle neile annavad, rüütavad end samamoodi labasuse rüüga

Ma ei ole õnnelik, tegelikult oleks parem kui mulle öeldaks et minu kirjapandu raamatus "Doktriin" on ulmejutt: et rahvastiku väljavahetamist ei toimu, et rasestumisvastane praktika on objektiivselt süütu, et abort pole lapsetapp.

Paraku näeme kuidas rahvusmeelsete vastased lausa tõmbavad endale tähelepanu.!

Nii mõnigi rahvusmeelne inimene loeb raamatut ja mõtleb et Põltsam pingutab üle ning need teemad pole avaliku diskussiooni keskpunktis - aga me näeme kuidas Reformierakond on ise tulnud välja a) kondoomide jagamisega b) vaenukõne seaduse laiendamise ja kooselurakendusaktide vastuvõtmise plaaniga. Näeme kuidas Eesti200 soovib seadustada eutanaasia, homoabielu ja laiendada vaenukõne. Sotsidki tahavad homoabielu ja vaenukõne laiendust. Kõik kolm muidugi eelistavad immigratsiooni, eesti rahvastiku kasvule. 

Positiivne on vaid see et need kolm erakonda on paljastanud oma tegeliku näo. Millise Eesti me 5. märtsil valime`?

Nagu ma juba oma postituses kirjutasin, nimetavad need erakonnad perekonna moonutamist "vabaduseks" ja ütlevad et riik ei tohi kirjutada inimestele ette kuidas elada - olles tegelikult samamoodi noorte suunajaks ja neile ettekirjutajaks, et õ i g e perekond saab koosneda ka samaast soost vanematest ja nende lastest. Kust võtab üks erakond õiguse öelda et Perekond saab olla vot selline? Me teame ju milline ON õige perekond .. kõik ülejäänud kooselu vormid on midagi muud kui perekond.

Tegelikult on üllatav et rasestumisvastaste vahendite teema on fookusesse tõusnud, kes oleks seda arvanud, muidugi on teemat käsitlus kindlas nissis, aga konservatiivid ei saa vaadata mööda asjaolust, et üks erakond seesuguselt valijate tähelepanu püüiab. 

See mida Reformierakond teeb on labane ja nilbe ning inimesed kes oma hääle neile annavad, rüütavad end samamoodi labasuse rüüga. 

Valimisdebatt Kolgakülas
Vaata mida ütleb rahvasaadik Jaak Valge
viimaste "arengute" valguses:
https://www.facebook.com/ekrejaakvalge


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar