esmaspäev, 5. juuni 2023

Laste riigistamine jätkub: kohustuslik kooliskäimine kuni 18-eluaastani

Tegu on anti-kristliku eesmärgiga inimene, antud juhul noorsugu riigistada. See on ebaliberaalne ja omane totalitaarsele režiimile. Sellise riigikorra puhul ei julge oma lapsi üldriiklikusse kooli panna, aga probleem nimega "riik" tahab ka erakoolides asjad oma käe järgi seada

Lihtne otsing näitab et kohustusliku kooliiga sooviti tõsta 18-eluaastani, 2001 ja 2008. aastal. Nendel aegadel see ei teostunud. Täna kajastas ERR et praegune valitsuskoalitsioon mille haridusminister on Kristina Kallas, teeb selle plaani teoks - hariduse omandamine on kohususlik ajani mil inimene saab 18 või päevani mil ta on lõpetanud põhikooli.

Tegelikult kajastas ERR juba 20. märtsil et Valitsuse eesmärk on see, et kõik inimesed õpiksid vähemalt mingi kutse; selleks et uus süsteem täidaks eesmärki, peavad Eesti kutseõppe edendamise ühingu Triin-Laasi Õige sõnul juba põhikoolis kutsealased koolitused muutuma KOHUSTUSLIKUKS.

Tekib küsimus et kellele kuulub õigus noori harida kui mitte riigile? Siis võiks küsida et milleks muutub inimene kui ta järkjärgult riigistame, jälle?

Ühte võib öelda, tegu on anti-kristliku eesmärgiga inimene, antud juhul noorsugu riigistada - vanemliku õiguse dirigeerimine süsteemile, mida pole rahvas valinudki. See on ebaliberaalne ja omane totalitaarsele režiimile. Kui vaadata valitsuskoalitsiooni eesmärke tervikuna, siis on selge millega tegu on!

Sellise riigikorra puhul ei julge oma lapsi üldriiklikusse kooli panna, aga probleem nimega "riik" tahab ka erakoolides asjad oma käe järgi seada.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar