kolmapäev, 2. august 2023

AUGUSTI ERIPAKKUMINE: Raamatu ostjale II osa tasuta

Teos "Doktriin Poliitilises Perifeerias" on selle aasta algusest olnud müügil Apollos ja Rahva Raamatu poodides. Lisaks rahvuskonservatiividele, on märgata et raamat on pakkunud ka kõneainet kultuurimarksistide seas: keskkonna Twitter kasutajate seas levib seisukoht et nii väga sooviks raamatut osta, aga ei taha selle autorit toetada; mõni (liberaalist) huviline on seda siiski teinud ja positiivse üllatuse osaliseks saanud...

Panen kokku raamatu II osa ning tahan premeerida neid inimesi, kes pole veel raamatu esimest osa soetanud. Niisiis annan sellele soetab augustikuu jooksul teose "Doktriin Poliitilise Perifeerias", raamatu II osa täiesti tasuta sh maksan ise kinni ka saatmiseks tarviliku postikulu kui raamat saadetakse lugejale postiteenuse teel. 

Saatmine kingitusena tuleb kõne alla kui inimene suudab tõendada et ostis raamatu esimese osa Apollo või Rahva Raamatu poest, augustikuu jooksul. Või kui inimene soovib (osta) raamatu esimest osa käest kätte, võib võtta minuga kommunikatsioonivahendi kaudu ühendust.

Kui öelda üks sõna raamatu II osa kohta, siis oleks selleks: "dokument".

https://rahvaraamat.ee/p/doktriin-poliitilises-perifeerias/1794890/et?isbn=9789949981151

https://www.apollo.ee/doktriin.html



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar