teisipäev, 26. aprill 2022

Algatusest Loksa linnale: alati pole sulle ette antud tee kõige õigem

24. aprill oli kuupäev mil ma pidanuks esitama Loksa linnale seaduseelnõu, mis näeks ette et linnavolikogu istungid muutuksid videosilla vahendusel otsejälgitavaks. Eelnevalt sai kogutud vajalik arv linnakodanike allkirju vastava algatuse toetamiseks ning need edastatud linnale.

Algatuse esindajana ma aga linnale vastu ei tulnud ega omaltpoolt vastavat eelnõud ei esitanud, kuigi eelnõu kirjutamisega sai juba algust tehtud. Kui nüüd härra Linnapea keerutab vuntsi ja arvab et sellega on valge lipp heisatud, siis ta eksib: on temagi elus keerutanud, nüüd vaadaku kuidas teised keerutavad.

EKRE esimees Martin Helme tuletab aegajalt meelde et poliitika on väga dünaamiline, EKRE on dünaamiline erakond ning siinkohal tuleb tõmmata eraldusmärk mõistele dünaamiline ning äraandmine. Tegelikult me näeme oma igapäevases elus neid olukordi, kus otsetee või see tee mis sulle ette antakse, pole tingimata kõige õigem. Seega ootama ja vaatame mis järgmiseks: kindlasti ei satu idee, „linnavolikogu istungid otseülekandesse“, prügihunti.

https://kennopoltsam.blogspot.com/2022/04/teist-varianti-kui-loksa-linnale-eelnou.html

https://kennopoltsam.blogspot.com/2022/04/kollektiivsetest-poordumistest-uks-on.html

 28. aprillil algusega kell 17.30 toimub linnavolikogu istung. 26. aprilli seisuga pole algatuse algatajat istungile kutsutud.

 

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar