neljapäev, 19. mai 2022

Valmisid PÕLTSAMI-nimelised õlled

Kohalikus pruulikojas Mäepealse külas, valmisid mai alguses õllesordid, mille siinne kirjutaja omanimelise sildiga dekoreerinud on: „Põltsami 8“ ning „Põltsami Suveöö“.

Põltsami 8 – number „8“ sümboliseerib lõpmatust, lõpmatu eluring, lõpmatu töö, lõpmatu asjaajamine millegi nimel, nõnda nagu Põltsami elugi. Antud õllesorti on Põltsami tutvusringkonnas laialdaselt kiidetud.

Põltsami 8 on Teile pruulitud värskendava maitsepaketiga hele õlu, mis oma ülesehituselt meenutab gootika arhitektuuri: õrn sööst lõpmatusse sh on tuhanded molekulid osatud kujundada kergeks pitsiks, justkui kaoks nendel kaal sootuks.

Rukki pale ale 6%

Põltsami Suveöö– siin pole suutnud Põltsam otsustada kas ta on ööinimene või hommikuinimene: teadagi järgneb igale ööle päev ning suvel on need teineteisest läbipõimunud, et neil on raske vahet teha.

Põltsami Suveöö on Sinu janu kustutamiseks pruulitud aromaatse maitsepuketiga, mehiselt humalane hele õlu, mis on justkui üürike naudingu hetk sumedas videvikus, enne kui aovalgus end kergitab.

Rukki IPA 6.3% 

Kel on huvi kergema meelelahutuse, Põltsami-nimelise käsitöö õlle vastu, võib võtta minuga julgesti ühendust ning ajame asja kiirelt ning delikaatselt korda. Kui soovitan kiirustada, sest pudeleid sai tellitud vaid 100 tükkiAlaealistele ma alkoholi ei jaga ega müü.





 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar